Salvem la casita blanca (5)

miércoles, 23 de abril de 2008

Pareix que el tema de la Casita blanca està donant que parlar a la blogsfera alaquasera, hi ha molta gent implicada i, per descomptat, no es considerem ni els precursors ni els líders de cap moviment, açó és una cosa de tots i si n'aconseguim alguna cosa serà merit de tothom. La gran majoria dels blogs del poble formen part de la campanya, i com diuen al blog del Barri de la Puríssima "Som plurals i forts, no és suficient?".
Ja hem escoltat diverses propostes: Una escoleta infantil, un centre d'arts i oficis, una biblioteca, ..., nosaltres, mentre no enderroquen la caseta i facen una finca de 7 altures, estarem contents.

Encara estem a temps de presentar les al·legacions, no sé si ens faran cas, però per intentar-ho que no siga. Encara que hi ha 90 dies per presentar al·legacions no cal dormir-se, Ací teniu un proposta d'al·legació que va fer Vicent Forment, modifiqueu-la i presenteu-la a l'Ajuntament. També podeu fer còpies impreses i passar-les a amics i familiars, per descomptat, un correu a tots els contactes de la vostra llibreta de direccions tampoc estarà de més. Per al cap de setmana tindrem preparat un cartell, ja vos avisem, no sabem si serà divendres o dissabte.
.
Atenció, l'Alcalde diu al Levante que totes les propostes que facen els veins a l'exposició del nou PGOU seran admeses com al·legacions. A vore si és veritat. Tots al Castell!

Recordeu el que defenem.

Ací unes quantes fotos que ens ha enviat el Tio Canya:














Ací unes altres fotos de la part de darrere de la "Casita blanca" que ens ha enviat l'amic del blog Mijol:







* COMENTARIS ACÍ.

0 comentarios: