Salvem la casita blanca (3)

viernes, 18 de abril de 2008


Bé. De moment, Vicent Forment ha penjat una proposta d'al·legació al seu bloc. Aquesta proposta és personal i no inclou cap referència al Bloc ni a cap força política. A més, cadascú, després de baixar-se-la, pot modificar el que estime convenient. El més important és presentar-la al registre d'entrada de l'Ajuntament d'Alaquàs.

Pensem que és important enviar-la als vostres contactes per a que coneguen aquesta situació i tinguen l'oportunitat de portar la seua al·legació a l'Ajuntament. De moment ja hem aconsseguit que tots els que vos informeu a la blogosfera local vos interesseu pel tema i ara és el moment en que aquesta petició deu d'arribar a tots els racons del poble.

També ens agradaria saber on aconsseguir més informació sobre l'edifici, plànols o fotografies de diverses époques (per si hi ha alguna persona dels Quaderns o d'aquella zona...que sàpiga on trobar-ne).
I per últim, ja heu llegit que Vicent Forment opina com nosaltres sobre aquest tema. Per tant, n'hi ha que convéncer ara a la resta de forces polítiques (sobre tot a les que manen).

0 comentarios: