construcció peculiar i volguda

sábado, 26 de abril de 2008

La caseta blanca ha sigut sempre un referent del poble com a construcció peculiar. He estat investigant sobre qui va ser el constructor i he esbrinat que va ser el Tio Miquel Barberà, la qual cosa me l’ha confirmada el seu fill Pepe Barberà, qui m’ha comentat que ell també hi va treballar de molt jovenet; no sap ben bé quants anys tenia, però pensa que fou entre els 13 i 16 anys i ara en té 83 aproximadament, sobre uns 70 anys que té l'edificació.

Al meu parer, no haurien de tirar-la a terra i s’hauria d’utilitzar com a Centre d'Arts i Oficis. Per a ensenyar-hi pintura, ceràmica, escultura.…

Crear un centre perquè els ciutadans, amb inquietuds artístiques puguen deprendre, desenrotllar i no hagen de desplaçar-se a altres pobles.
Tallers de literatura, poesia etc...
Sobretot els joves perquè tinguen alternatives d'oci.
Crear un viver d'artistes que després poder exposar les seues obres en el Palau dels Aguilar.
També es podria fer una xicoteta guarderia, perquè els que tingueren fills estigueren atesos mentre assistixen a classe i amb això es crearia un habite, per a quan ells foren adults també assistiren, si eixe fóra el seu desig.

Diuen que la van a tirar perquè no hi ha vivendes per als jóvens. Això és una gran mentida ja que Alaquàs encara té molts pisos a la venda i molts més desocupats. I si construeixen tots el que tenen previstos, en 10 anys podem estar a l'entorn de 40.000. Si dividim aquesta xifra per 3,9 Km. Quadrats, eixim a uns 10.250 hab./km² i quedaríem els tercers en el rànquing estatal.

1. Hospitalet de Llobregat 20.246 hab./km²

2. Barcelona 15.867 hab./km²

3. Alaquàs 10.250 hab./km²

4. Badalona 9.844 hab./km²

Quina qualitat de vida tindríem en un poble amb eixa densitat d'habitants i quins servicis oferiríem a la nostra ciutadania? Espere que es plantegen esta pregunta els senyors polítics d’Alaquàs.

Salut i Ecologia.

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Pisos hay suficientes, lo que son necesarias son dotaciones publicas y dinero para mantenerlas no ofrecerlas a el mejor postor, que entonces dejan de ser publicas y se convierten en privadas en suelo publico.
Se encarece el servicio y se beta a los faltos de recursos=PolíticaS neOlibErales.